Home > RESTAURANT SOLUTIONS

RESTAURANT SOLUTIONS

Εξειδικευμένες λύσεις για να προωθήσετε το εστιατόριο σας

Ο ανταγωνισμός στο χώρο των εστιατορίων είναι σκληρός και οι παραδοσιακές τεχνικές διαφήμισης πια δεν αρκούν. Οι χρήστες πλέον συμβουλεύονται το internet σχεδόν για τα πάντα, ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης για να βρουν εστιατόρια, λαμβάνουν υπόψιν ποια βρίσκονται κοντά τους, διαβάζουν τα μενού τους και ευνοούν τις επιχειρήσεις που έχουν μία ισχυρή παρουσία στο internet.

Το διαδίκτυο και τα social media δίνουν πολλές ευκαιρίες για στοχευμένη προώθηση, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Αποκτήστε διαδικτυακή παρουσία αξιοποιώντας την δύναμη του Internet σήμερα!

responsive_website_chandigarhΗ επιχείρηση σας χρειάζεται μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική.  Με μια λειτουργική ιστοσελίδα είσαστε έτοιμοι να αυξήσετε την προβολή σας και να γίνεται αναγνωρίσιμοι στο αγοραστικό κοινό. Μια ιστοσελίδα είναι σαν μια πρώτη χειραψία με έναν πελάτη. Από όλες τις στρατηγικές ψηφιακού marketing, ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας! Όλες οι προσπάθειες marketing και οι πληρωμένες διαφημίσεις στα κοινωνικά μέσα ή την Google οδηγούν πάντα πίσω στην ιστοσελίδα σας.

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας σε κάθε συσκευή!

Με μια ενημερωμένη, κομψή και επαγγελματική ιστοσελίδα, οι πελάτες σας θα εντυπωσιαστούν πριν ακόμα δουν τον χώρο που βρίσκεται η επιχείρηση σας. Μην ξεχνάτε πως μια επαγγελματική ιστοσελίδα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων marketing που έχουμε θέσει.

Εμείς θα σας πούμε την αλήθεια… Με μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία, η επιχείρηση σας πλέον δεν θα λείπει από αμέτρητες αναζητήσεις και δεν θα γλιστρά στις τελευταίες θέσεις των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναδειχτείτε από τον ανταγωνισμό! Μέσα από τη συνεργασία μας η ανάπτυξη της ιστοσελίδα σας γίνεται απλή υπόθεση!

seo-icon-2Γνωρίζατε ότι το 80% των επισκεπτών σε ιστοσελίδες οδηγήθηκαν από μια μηχανή αναζήτησης όπως το Google ή το Bing; Να είσαστε σίγουροι πως η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε υψηλές θέσεις είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιτυχία σας στην προσέλκυση νέων πελατών. Τι νόημα θα είχε εξάλλου μια όμορφη και λειτουργική ιστοσελίδα εάν κανείς δεν μπορούσε να τη βρει; Το SEO υλοποιείται σε ένα digital environment το οποίο έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ο αλγόριθμος της Google έχει εξελιχθεί αποκτώντας χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης. Στο πλαίσιο αυτό το SEO έχει πάψει να είναι μια μονοδιάστατη τεχνική ειδικότητα η οποία ασκείται απομονωμένα σε μια εταιρία. Έχει γίνει πλέον μια κρίσιμη λειτουργία για την επιτυχία μιας επιχείρησης η οποία προϋποθέτει ποικίλες τεχνογνωσίες και δεξιότητες, συνεργασίες καθώς και επαρκείς πόρους.

Ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία προώθησης που διαθέτουν οι επιχειρήσεις είναι σίγουρα η πλατφόρμα Google Adwords, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση των νέων πελατών και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας μιας επιχείρησης.

Μπορείτε να κάνετε τη δική σας καμπάνια Google AdWords ή να κάνετε κάτι καλύτερο… να αφήσετε την CLICKGATE να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς ενώ εσείς εστιάζετε στη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η υπηρεσία Google Adword περιλαμβάνει την έρευνα για τα όρια αναζήτησης, τη δημιουργία καμπανιών, τη ρύθμιση των παραμέτρων διαφημίσεων, τη δημιουργία ομάδων διαφημίσεων, τη σύνταξη διαφημίσεων, την παρακολούθηση της κατάταξης, την προσαρμογή των όρων αναζήτησης και ρυθμίσεων και την αποστολή συχνών αναφορών.

google1

Με τη διαφήμιση μέσω της πλατφόρμας Google Adwords, η διαφήμισή σας στο διαδίκτυο εμφανίζεται σε άτομα που ήδη αναζητούν ακριβώς αυτό που εσείς προσφέρετε. Αν λοιπόν η επιχείρηση σας εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σε αυτούς που ψάχνουν για αυτή, οι πιθανότητες να γίνουν πελάτες σας πολλαπλασιάζονται!

RemarketingΤο πλάνο Marketing που θα ακολουθήσουμε βάζει την επιχείρηση σας ακριβώς μπροστά σε πελάτες που βρίσκονται στη διαδικασία έρευνας. Σχεδιάζουμε μια αποτελεσματική διαδικτυακή καμπάνια που θα αυξήσει τη δραστηριότητα του δικτυακού σας τόπου και θα προωθήσει την επιχείρηση σας σε πιθανούς πελάτες. Όταν διαφημίζεστε με διαφημίσεις προβολής, μπορείτε να επιλέξετε την ακριβή στόχευση πελατών! Η διαφήμιση προβολής επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εμφανίζουν διαφημίσεις κειμένου ή εικόνας / banner σε ιστότοπους. Με το επαναληπτικό marketing (remarketing), μπορείτε να στοχεύσετε σε χρήστες που έχουν επισκεφτεί ξανά την ιστοσελίδα σας.

Εμφάνιση επαναληπτικού marketing (Remarketing)

Το 97% των επισκεπτών εγκαταλείπουν έναν ιστότοπο χωρίς να κάνουν κάποια ενέργεια (φόρμα ενδιαφέροντος / online παραγγελία). Μια πολύ καλή λύση να εντυπωθείτε στο μυαλό τους και να τους φέρετε πίσω είναι το Display Marketing.

Προωθήστε την επιχείρηση σας σε πιθανούς πελάτες σε ολόκληρο τον ιστό μέσω της υπηρεσίας προβολής υψηλής απόδοσης. Αυξήστε την κίνηση της ιστοσελίδας σας και μετατρέψτε την υπάρχουσα επισκεψιμότητα σε έσοδα!

Social-Signs-PNGΤο Social Media Marketing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αποκτήσετε διαδραστική σχέση με τους υπάρχοντες και μελλοντικούς σας πελάτες. Μια ισχυρή στρατηγική στα κοινωνικά δίκτυα επιτρέπει στην επιχείρηση σας να συνδεθεί και να αλληλεπιδράσει με τους επισκέπτες με έναν εξατομικευμένο και αποτελεσματικό τρόπο. Τα κοινωνικά μέσα δεν είναι πλέον απλώς ένα μέρος για να συζητήσετε. Τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να δημιουργήσουν σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και επιχείρησης, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, να ενισχύσουν το SEO σας και ακόμη και να αυξήσουν τις άμεσες παραγγελίες. Σχεδόν το 92% των επιχειρήσεων δηλώνουν ότι εμπιστεύονται την επένδυση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναντι οποιουδήποτε άλλου είδους διαφήμισης. Εσείς χτίζετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας ή απλά μιλάτε μαζί τους; Το Social Media Marketing είναι το πιο άμεσο και σύγχρονο εργαλείο για τον σχεδιασμό μιας δυναμικής online στρατηγικής. Στην CLICKGATE βοηθούμε τους επιχειρηματίες να επωφεληθούν από τους κοινωνικούς γίγαντες όπως το Twitter, το Youtube και το Facebook, καθώς και άλλα κανάλια όπως το Instagram και το Pinterest.

restΚαθώς η τεχνολογία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, ένας επιχειρηματίας πρέπει να έχει τη διορατικότητα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και να προσαρμόζεται άμεσα στα νέα δεδομένα. Μην ξεχνάμε πως οι επιχειρήσεις που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού είναι και αυτές που τελικά όχι μόνο επιβιώνουν αλλά και σημειώνουν μια συνεχώς ανοδική πορεία. Δεν έχει σημασία αν πουλάς προϊόντα ή υπηρεσίες καθώς οι πελάτες σου χρειάζονται πάντα ένα ερέθισμα για να σε προσελκύσουν.

Θα ήθελες να επικοινωνείς να επικοινωνείς μαζικά και εύκολα με όλους σου τους πελάτες; Θα ήθελες να προσελκύσεις νέους πελάτες που θα σε ακολουθούν πιστά;

Αν η απάντηση σου είναι ναι, τότε ήρθε η ώρα να μπεις στον νέο κόσμο των Mobile & Tablet Applications. Στην CLICKGATE αναπτύσσουμε προηγμένες εφαρμογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων και στις απαιτήσεις των χρηστών.

H online επιτυχία ξεκινά με ένα εξαιρετικό περιεχόμενο!

content-marketingΌταν οι χρήστες μπαίνουν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα σας σας, πάνω από το 90% ΔΕΝ είναι έτοιμοι για κάποια ενέργεια (φόρμα επικοινωνίας/ παραγελία). Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας δουλειά να τους κρατήσετε στην ιστοσελίδα, δίνοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να πάρουν την απόφαση να οδηγηθούν σε παραγγελάι. Εδώ λοιπόν μιλάμε για marketing περιεχομένου. Έχοντας διασφαλίσει μια ελκυστική, βελτιστοποιημένη και εύκολη προς τον χρήστη ιστοσελίδα, η προσθήκη φρέσκου και σχετικού περιεχομένου θα κάνει πραγματικά τη διαφορά. Όλες οι ενέργειες marketing (κοινωνικά μέσα, προσπάθειες πληρωμής ανά κλικ κ.λπ.) θα πρέπει να επικεντρωθούν στην προώθηση του περιεχομένου σας. Οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες σήμερα είναι αυτές που συνεχώς ανανεώνουν το περιεχόμενο τους.

Γνωρίζετε την επιχείρηση σας, γνωρίζουμε τον κόσμο του Διαδικτύου!

Δίνουμε χρόνο και προσοχή να κατανοήσουμε την επιχείρησή σας και οτιδήποτε μπορεί να σας κρατά πίσω. Στη συνέχεια, είμαστε σε θέση να θέσουμε τις βάσεις για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε καλύτερα την τεχνολογία και τις στρατηγικές ψηφιακού marketing για να επιτύχετε τους στόχους σας. Σχεδιάζουμε με βάση αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η επιχείρηση σας.

Προσπαθούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια και συνέπεια στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

digitalΜαζί θα αναλύσουμε τις τεχνικές και τις πρόσφατες τάσεις στο marketing του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης της Διαφήμισης Display & PPC, Email & SMS marketing, Κοινωνικών Μέσων, Analytics & Reporting, Search Engine Optimization και πολλά άλλα. Μόλις αναθεωρήσουμε την τρέχουσα κατάσταση σας και σχεδιάσαμε μια αρχική με σταθερές βάσεις στρατηγική, θα έχετε απτά βήματα για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη της online προσέλκυσης πελατών σας, με στόχο την αύξηση των κρατήσεων σας μέσω του ψηφιακού μάρκετινγκ. Στην CLICKGATE σας βοηθάμε βοηθά να γνωρίσετε το Διαδίκτυο και να το αξιοποιήσετε προς όφελος της επιχείρησης σας. Δεν υπάρχει χρόνος για χαμένες ευκαιρίες αντιθέτως υπάρχει χρόνος να αποκτήσετε μια στέρεα και διαχρονική παρουσία στο χώρο του Διαδικτύου.

Αξιοποιήστε τη δύναμη του Διαδικτύου προς αύξηση των άμεσων παραγγελιών 

mfomgnesuonaawcsdtmuΤο αγοραστικό κοινό πλέον είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και προτιμά τις επιχειρήσεις που δίνουν πολλαπλές επιλογές παραγγελίας. Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε online παραγγελίες μέσω τρίτων παρόχων γιατί πλέον μπορείτε να έχετε τη δική σας πλατφόρμα παραγγελιών! Ξεκινήστε σήμερα καταχωρόντας εύκολα και γρήγορα το μενού με όλα σας τα προϊόντα και δώστε ένα κίνητρο στους καταναλωτές να επιλέξουν εσάς!

Πλεονεκτήματα Πλατφόρμας

 • Εύκολη δημιουργία καταλόγου με κατηγορίες, προϊόντα, περιγραφή, φωτογραφίες και τιμές
 • Λειτουργική προς τον χρήστη με πλήρη προσαρμογή σε κινητά – tablet
 • Άμεση ενημέρωση σας σε κάθε νέα παραγγελία
 • Οι online παραγγελίες είναι αποκλειστικά δικές σας και δεν επιβαρύνεστε με καμία προμήθεια
 • Δεν υπάρχει περιορισμός στις εισερχόμενες online παραγγελίες που κάνουν οι πελάτες σας
 • Σας παρέχουμε αναλυτική εκπαίδευση διαχείρισης της πλατφόρμας

Σας παρέχουμε τον προσωπικό σας σύμβουλο που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις με στόχο τη διαχρονική ανάπτυξη του ξενοδοχείου σας.

 • S.E.O. Analysis

  Μάθετε αν ο ιστότοπος σας είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης!

 • Δωρεάν Σύσκεψη

  Συζητάμε για την κατάσταση του ξενοδοχείου σας και θέτουμε τους στόχους.

 • Συμβουλές Marketing

  Θα σας εξηγήσουμε τι είναι το Digital Marketing και πως μπορεί να σας βοηθήσει.


  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

  Loading...