Home > HOTEL SOLUTIONS

HOTEL SOLUTIONS

Το Marketing του ξενοδοχείου σας όπως πρέπει να είναι!

Η λύση για την ανάπτυξη του ξενοδοχείου σας είναι πλέον ψηφιακή. Αυτή τη στιγμή οι πιθανοί σας πελάτες σχεδιάζουν, αγοράζουν, καταγράφουν και μοιράζονται τα ταξίδια τους online. Από το 2008, παρακολουθούμε το ψηφιακό marketing να εξελίσσεται και δεν έχουμε συναντήσει μεγαλύτερη αύξηση από τον κλάδο του τουρισμού. Έχουμε αναπτύξει ευέλικτα πακέτα που προσαρμόζονται πλήρως στις ανάγκες τόσο των σύγχρονων καταλυμάτων όσο και εκείνων που θέλουν να αναπτυχθούν. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα που έχουν βαθιά γνώση της τεχνολογίας αλλά και των αναγκών του τουρισμού.

Πλατφόρμα Κρατήσεων

Μία λύση αποδοτικής διαχείρισης των κρατήσεων του ξενοδοχείου απευθείας από την ιστοσελίδα σας.

Ξενοδοχειακό Μάρκετινγκ

Προωθήστε το ξενοδοχείο σας στο διαδίκτυο στοχευμένα και αποτελεσματικά και πάρτε θέση στην αγορά!

Συμβουλευτική Πωλήσεων

Στρατηγική και τακτικές πωλήσεων για ξενοδοχεία στο διαδίκτυο από εξειδικευμένα στελέχη!

mykonostopvillas
Mykonos Top Villas

Το ξενοδοχείο σας χρειάζεται μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο ώστε να παραμείνει ανταγωνιστικό.  Με μια λειτουργική ιστοσελίδα είσαστε έτοιμοι να αυξήσετε την προβολή του ξενοδοχείου σας και να μεγιστοποιήσετε τις online κρατήσεις σας. Μια ιστοσελίδα είναι σαν μια πρώτη χειραψία με έναν πελάτη. Από όλες τις στρατηγικές ψηφιακού marketing,

ο ιστότοπός σας πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας! Όλες οι προσπάθειες marketing και οι πληρωμένες διαφημίσεις στα κοινωνικά μέσα ή την Google οδηγούν πάντα πίσω στην ιστοσελίδα σας.

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας σε κάθε συσκευή!

Με μια ενημερωμένη, κομψή και επαγγελματική ιστοσελίδα, οι πελάτες σας θα εντυπωσιαστούν πριν ακόμα δουν το ξενοδοχείο σας. Μην ξεχνάτε πως μια επαγγελματική ιστοσελίδα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων marketing που έχουμε θέσει.

Εμείς θα σας πούμε την αλήθεια… Με μια επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία, το ξενοδοχείο σας πλέον δεν θα λείπει από αμέτρητες αναζητήσεις κρατήσεων και δεν θα γλιστρά στις τελευταίες θέσεις των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναδειχτείτε από τον ανταγωνισμό! Μέσα από τη συνεργασία μας η ανάπτυξη της ιστοσελίδα σας γίνεται απλή υπόθεση!

seo-icon-2Υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για την αύξηση των κρατήσεων. Γνωρίζατε ότι το 80% των επισκεπτών σε ιστοσελίδες οδηγήθηκαν από μια μηχανή αναζήτησης όπως το Google ή το Bing; Να είσαστε σίγουροι πως η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε υψηλές θέσεις είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιτυχία σας στην προσέλκυση νέων πελατών. Τι νόημα θα είχε εξάλλου μια όμορφη και λειτουργική ιστοσελίδα εάν κανείς δεν μπορούσε να τη βρει; Το SEO υλοποιείται σε ένα digital environment το οποίο έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ο αλγόριθμος της Google έχει εξελιχθεί αποκτώντας χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης. Στο πλαίσιο αυτό το SEO έχει πάψει να είναι μια μονοδιάστατη τεχνική ειδικότητα η οποία ασκείται απομονωμένα σε μια εταιρία. Έχει γίνει πλέον μια κρίσιμη λειτουργία για την επιτυχία μιας επιχείρησης η οποία προϋποθέτει ποικίλες τεχνογνωσίες και δεξιότητες, συνεργασίες καθώς και επαρκείς πόρους.

Ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία προώθησης που διαθέτουν οι ξενοδόχοι είναι σίγουρα η πλατφόρμα Google Adwords, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση των νέων πελατών και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του ξενοδοχείου.

Μπορείτε να κάνετε τη δική σας καμπάνια Google AdWords ή να κάνετε κάτι καλύτερο… να αφήσετε την CLICKGATE να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς ενώ εσείς εστιάζετε στη λειτουργία της επιχείρησής σας. Η υπηρεσία Google Adword περιλαμβάνει την έρευνα για τα όρια αναζήτησης, τη δημιουργία καμπανιών, τη ρύθμιση των παραμέτρων διαφημίσεων, τη δημιουργία ομάδων διαφημίσεων, τη σύνταξη διαφημίσεων, την παρακολούθηση της κατάταξης, την προσαρμογή των όρων αναζήτησης και ρυθμίσεων και την αποστολή συχνών αναφορών.

google1

Με τη διαφήμιση μέσω της πλατφόρμας Google Adwords, η διαφήμισή σας στο διαδίκτυο εμφανίζεται σε άτομα που ήδη αναζητούν καταλύματα στην περιοχή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο σας. Αν λοιπόν το ξενοδοχείο σας εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σε αυτούς που ψάχνουν για αυτό, οι πιθανότητες για να οδηγηθούν σε κράτηση πολλαπλασιάζονται!

RemarketingΤο πλάνο Marketing που θα ακολουθήσουμε βάζει το ξενοδοχείο σας ακριβώς μπροστά σε πελάτες που βρίσκονται στη διαδικασία έρευνας ξενοδοχείων. Σχεδιάζουμε μια αποτελεσματική διαδικτυακή καμπάνια που θα αυξήσει τη δραστηριότητα του δικτυακού σας τόπου και θα προωθήσει το ξενοδοχείο σας σε πιθανούς πελάτες. Όταν διαφημίζεστε με διαφημίσεις προβολής, μπορείτε να επιλέξετε την ακριβή στόχευση πελατών! Η διαφήμιση προβολής επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εμφανίζουν διαφημίσεις κειμένου ή εικόνας / banner σε ιστότοπους. Με το επαναληπτικό marketing (remarketing), μπορείτε να στοχεύσετε σε χρήστες που έχουν επισκεφτεί ξανά την ιστοσελίδα σας.

 

Εμφάνιση επαναληπτικού marketing (Remarketing)

Το 97% των επισκεπτών εγκαταλείπουν έναν ιστότοπο χωρίς κράτηση. Μια πολύ καλή λύση να εντυπωθείτε στο μυαλό τους και να τους φέρετε πίσω είναι το Display Marketing.

Προωθήστε το ξενοδοχείο σας σε πιθανούς πελάτες σε ολόκληρο τον ιστό μέσω της υπηρεσίας προβολής υψηλής απόδοσης. Αυξήστε την κίνηση της ιστοσελίδας σας και μετατρέψτε την υπάρχουσα επισκεψιμότητα σε έσοδα!

Social-Signs-PNGΤο Social Media Marketing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αποκτήσετε διαδραστική σχέση με τους υπάρχοντες και μελλοντικούς σας πελάτες. Μια ισχυρή στρατηγική στα κοινωνικά δίκτυα επιτρέπει στο ξενοδοχείο σας να συνδεθεί και να αλληλεπιδράσει με τους επισκέπτες με έναν εξατομικευμένο και αποτελεσματικό τρόπο. Τα κοινωνικά μέσα δεν είναι πλέον απλώς ένα μέρος για να συζητήσετε. Τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να δημιουργήσουν σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πελάτη και ξενοδοχείου, να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, να ενισχύσουν το SEO σας και ακόμη και να αυξήσουν τις άμεσες κρατήσεις. Σχεδόν το 92% των επιχειρήσεων δηλώνουν ότι εμπιστεύονται την επένδυση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναντι οποιουδήποτε άλλου είδους διαφήμισης. Εσείς χτίζετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας ή απλά μιλάτε μαζί τους; Το Social Media Marketing είναι το πιο άμεσο και σύγχρονο εργαλείο για τον σχεδιασμό μιας δυναμικής online στρατηγικής. Στην CLICKGATE βοηθούμε τους ξενοδόχους να επωφεληθούν από τους κοινωνικούς γίγαντες όπως το Twitter, το Youtube και το Facebook, καθώς και άλλα κανάλια όπως το Instagram και το Pinterest.

mobileΚαθώς η τεχνολογία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, ένας ξενοδόχος πρέπει να έχει τη διορατικότητα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και να προσαρμόζεται άμεσα στα νέα δεδομένα. Μην ξεχνάμε πως οι επιχειρήσεις που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες και απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού είναι και αυτές που τελικά όχι μόνο επιβιώνουν αλλά και σημειώνουν μια συνεχώς ανοδική πορεία. Δεν έχει σημασία αν πουλάς προϊόντα ή υπηρεσίες καθώς οι πελάτες σου χρειάζονται πάντα ένα ερέθισμα για να σε προσελκύσουν.

Θα ήθελες να επικοινωνείς μαζικά και εύκολα με όλους σου τους πελάτες; Θα ήθελες να προσελκύσεις νέους πελάτες που θα σε ακολουθούν πιστά;

Αν η απάντηση σου είναι ναι, τότε ήρθε η ώρα να μπεις στον νέο κόσμο των Mobile & Tablet Applications. Στην CLICKGATE αναπτύσσουμε προηγμένες εφαρμογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες των ξενοδοχείων και στις απαιτήσεις των χρηστών.

H online επιτυχία ξεκινά με ένα εξαιρετικό περιεχόμενο!

content-marketingΌταν οι χρήστες μπαίνουν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα σας σας, πάνω από το 90% ΔΕΝ είναι έτοιμοι για κράτηση. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας δουλειά να τους κρατήσετε στην ιστοσελίδα και να τους κατευθύνετε στα κανάλια κράτησης που διαθέτετε, δίνοντάς τους τις πληροφορίες που χρειάζονται για να πάρουν την απόφαση να οδηγηθούν σε κράτηση. Εδώ λοιπόν μιλάμε για marketing περιεχομένου. Έχοντας διασφαλίσει μια ελκυστική, βελτιστοποιημένη και εύκολη προς τον χρήστη ιστοσελίδα, η προσθήκη φρέσκου και σχετικού περιεχομένου θα κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Όλες οι ενέργειες marketing (κοινωνικά μέσα, προσπάθειες πληρωμής ανά κλικ κ.λπ.) θα πρέπει να επικεντρωθούν στην προώθηση του περιεχομένου σας. Οι πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες σήμερα είναι αυτές που συνεχώς ανανεώνουν το περιεχόμενο τους.

Γνωρίζετε την επιχείρηση σας, γνωρίζουμε τον κόσμο του Διαδικτύου!

Δίνουμε χρόνο και προσοχή να κατανοήσουμε την επιχείρησή σας και οτιδήποτε μπορεί να σας κρατά πίσω. Στη συνέχεια, είμαστε σε θέση να θέσουμε τις βάσεις για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε καλύτερα την τεχνολογία και τις στρατηγικές ψηφιακού marketing για να επιτύχετε τους στόχους σας. Σχεδιάζουμε με βάση αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη η επιχείρηση σας.

Προσπαθούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια και συνέπεια στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε.

digitalΜαζί θα αναλύσουμε τις τεχνικές και τις πρόσφατες τάσεις στο marketing του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης της Διαφήμισης Display & PPC, Email & SMS marketing, Κοινωνικών Μέσων, Analytics & Reporting, Search Engine Optimization και πολλά άλλα. Μόλις αναθεωρήσουμε την τρέχουσα κατάσταση σας και σχεδιάσαμε μια αρχική με σταθερές βάσεις στρατηγική, θα έχετε απτά βήματα για να ξεκινήσετε την ανάπτυξη της online προσέλκυσης πελατών σας, με στόχο την αύξηση των κρατήσεων σας μέσω του ψηφιακού μάρκετινγκ. Στην CLICKGATE σας βοηθάμε βοηθά να γνωρίσετε το Διαδίκτυο και να το αξιοποιήσετε προς όφελος της επιχείρησης σας. Δεν υπάρχει χρόνος για χαμένες ευκαιρίες αντιθέτως υπάρχει χρόνος να αποκτήσετε μια στέρεα και διαχρονική παρουσία στο χώρο του Διαδικτύου.

Με την ταχεία ανάπτυξη του κινητού διαύλου, το SMS marketing μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ολοκλήρωση της στρατηγικής του ψηφιακού σας marketing. Άμεση αποστολή προσωποποιημένων μηνυμάτων σε 1000άδες υποψήφιους και υφιστάμενους πελάτες, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά! Αξιοποιήστε τη δύναμη του sms marketing!

smsΠλεονεκτήματα Μαζικής Αποστολής SMS

 • Ταχεία ενημέρωση. Άμεση μετάδοση σημαντικών πληροφοριών στον παραλήπτη
 • Eξοικονόμηση χρόνου. Με ένα ΚΛΙΚ μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα σας, ταυτόχρονα σε πολλούς παραλήπτες
 • Οικονομικότερος τρόπος marketing & επικοινωνίας. Χαμηλότερο κόστος σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας (ταχυδρομείο, φυλλάδια)
 • Ταυτότητα Αποστολέα. Βελτιώνετε το όνομα και την εικόνα της επιχείρησης σας, με δυνατότητα αποστολής εκπτωτικών κουπονιών και διεξαγωγής διαγωνισμών

Παροχές Υπηρεσίας

Αναλυτικό Ιστορικό, Αναφορές Παράδοσης, SMS προς όλα τα Δίκτυα

Το marketing μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παραμένει μια παραγωγική μέθοδος για ένα ξενοδοχείο που θέλει να είναι σε επαφή με νέους και υφιστάμενους πελάτες.

Το Email Marketing βοηθά τα ξενοδοχεία στη στόχευση, τη δημιουργία και την παροχή αποτελεσματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε υπάρχοντες και πιθανούς επισκέπτες. Το marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας βοηθά να διατηρήσετε την πελατειακή σας βάση και να μείνετε σε επαφή μαζί τους.

Το marketing ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας βοηθά επίσης να δείξετε τα καλύτερα στοιχεία του ξενοδοχείου σε ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο μήνυμα.

Σκεφτείτε πόσα πράγματα μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω ενός απλού αλλά επαγγελματικού email: ενημερωτικά δελτία, ειδικές προσφορές, ηλεκτρονικά μηνύματα παρακολούθησης, ειδοποιήσεις μελών, ανακοινώσεις εξυπηρέτησης πελατών, προσκλήσεις – οτιδήποτε!

email-marketing2

Σας παρέχουμε τον προσωπικό σας σύμβουλο που θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις με στόχο τη διαχρονική ανάπτυξη του ξενοδοχείου σας.

 • S.E.O. Analysis

  Μάθετε αν ο ιστότοπος σας είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης!

 • Δωρεάν Σύσκεψη

  Συζητάμε για την κατάσταση του ξενοδοχείου σας και θέτουμε τους στόχους.

 • Συμβουλές Marketing

  Θα σας εξηγήσουμε τι είναι το Digital Marketing και πως μπορεί να σας βοηθήσει.


  By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

  Loading...