Google Adwords

Στοχευμένη διαφήμιση

Η διαφήμισή μας προβάλλεται στοχευμένα στους πιο πιθανούς πελάτες, ακριβώς τη στιγμή που αυτοί ψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

Κατάλληλα keywords

Επιλέγουμε αποδοτικές και κατάλληλες λέξεις κλειδιά ώστε να έχουμε υψηλή συσχέτιση με τον σκοπό της διαφήμισης και υψηλή βαθμολογία από την Google.

Μετρήσιμα αποτελέσματα

Η διαφήμιση σου θα προβάλλεται και θα πληρώνεις μόνο όταν οι users την επιλέξουν. Μέσω του panel της Google έχουμε ακριβή αποτελέσματα για τα clicks και τα views.

Είναι απόλυτα στοχευμένο. Το Google Adwords σας βοηθάει να προσεγγίσετε τους πελάτες σας εκείνη ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν μια υπηρεσία ή προϊόν σας, εμφανίζοντας μια σχετική διαφήμιση είτε στα αποτελέσματα αναζήτησης είτε σε websites σχετικά με τις υπηρεσίες σας.

H πληρωμή της διαφήμισης γίνεται Pay Per Click (PPC). Η διαφήμισή μας προβάλλεται στους πιο πιθανούς πελάτες, ακριβώς τη στιγμή που αυτοί ψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας και εσείς θα πληρώσετε για αυτό μόνο όταν οι πιθανοί πελάτες επιλέξουν πάνω στην διαφήμισή σας. Ο πίνακας ελέγχου παρέχει αναλυτική πληροφόρηση για τον ημερήσιο προϋπολογισμό και τις χρεώσεις.

Η διαφήμιση σας εμφανίζεται μόνο στις περιοχές που μπορείτε να εξυπηρετήσετε, τις μέρες και ώρες που είναι πιο αποδοτικό για εσάς και στις θέσεις εκείνες που σας συμφέρει περισσότερο. Στο Google Adwords μπορείτε να διαφημιστείτε τόσο με διαφημιστικά μηνύματα κειμένου, όσο και με εικόνες, display, flash ή video διαφημίσεις. Δε χρειάζεται ελάχιστο budget. Δεν απαιτεί χρονική δέσμευση.

Ο καθένας μπορεί να τρέξει μια διαφημιστική καμπάνια στο Google Adwords, χάνοντας πολλές φορές χρόνο και χρήματα. Ακόμα και αν νομίζετε ότι η καμπάνια που τρέχετε αποδίδει, μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα περισσότερο.

Έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία να σας φέρουμε τα αποτελέσματα που ζητάτε άμεσα, χωρίς να πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ. Διαθέτουμε μια εξειδικευμένη ομάδα πάνω στην επιστήμη των Google Adwords και διαχειριζόμαστε έναν εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό διαφημιζομένων, γνωρίζοντας έτσι τις περισσότερες φορές από την αρχή τον τρόπο με τον οποίο θα αποδώσει καλύτερα η διαφήμιση σας.

Θέτουμε μαζί από την αρχή τους στόχους, όποιοι και να είναι αυτοί (online πωλήσεις, επικοινωνίες μέσω email ή τηλέφωνο, εγγραφές στο website, αύξηση brand awareness κλπ) και μετράμε ακριβώς ποιες λέξεις και διαφημιστικά μηνύματα υλοποιούν καλύτερα τους στόχους μας. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας. Κάθε μήνα της συνεργασίας μας θα γνωρίζετε ακριβώς που πηγαίνουν τα χρήματα σας, ποια είναι η απόδοση της διαφημιστικής σας δαπάνης και θα είστε σίγουροι ότι θα υλοποιούμε άμεσα οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος σας.

Το Google Adwords είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσει η ιστοσελίδα σας να εκπληρώνει το σκοπό της, δηλαδή να φέρνει νέους πελάτες στην επιχείρηση σας. Ωστόσο, η αυξημένη κίνηση και η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας, θα φέρουν στην επιφάνεια σχεδιαστικές ή λειτουργικές αδυναμίες, οι οποίες μπορεί να αποτρέπουν πολλούς χρήστες από το να μετατραπούν σε πελάτες. Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας έχει προβλήματα και δε βοηθάει να υλοποιηθούν οι στόχοι σας, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις και να τις δοκιμάσουμε με χρήση του εργαλείου website optimizer, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αυτές θα επιφέρουν βελτίωση στο website. Επίσης, μαζί με τη διαφήμιση σας στο Google Adwords, είναι πολύ χρήσιμο να βελτιωθεί και η θέση της ιστοσελίδας σας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης της Google και των υπόλοιπων μηχανών αναζήτησης μέσω τεχνικών Search Engine Optimization. Αυτό, όχι μόνο θα μειώσει το κόστος της διαφημιστικής σας δαπάνης, αλλά θα διευρύνει ακόμα περισσότερο το πλήθος των χρηστών που μπορούν να βρουν το website σας, καθώς άλλοι χρήστες προτιμούν στις αναζητήσεις τους τα οργανικά αποτελέσματα και άλλοι τα προβεβλημένα. Όλοι όμως είναι δυνητικοί πελάτες σας και γι’αυτό πρέπει να μπορούν να σας βρουν ανεξαρτήτως του τρόπου που τους αρέσει να κάνουν αναζητήσεις.

Google AdWordsBeforeAfter
Clicks52165
Impressions 10.87598.001
Avg. CPC 0,82 € 0,21 €
Loading...

Ευκαιρίες Καριέρας

Το ανθρώπινο δυναμικό της Clickgate αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση και με δραστηριοποίηση σε διαφορετικούς κλάδους και τομείς. Βασική επιδίωξη μας είναι να λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους ανθρώπους μας και να παραμένουμε η πρώτη τους επιλογή σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας. Στεκόμαστε δίπλα τους και υποστηρίζουμε με πράξεις την επαγγελματική τους ανέλιξη.

 

Αναζητούμε διαρκώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους σε διάφορους τομείς όπως:


  • Mobile App Developers (IOS, ANDROID)
  • Programmers (PHP, MYSQL, JQUERY)
  • Social Media Marketing Experts
  • Σύμβουλοι διαδικτύου

Αν πιστεύεις ότι η εμπειρία και οι φιλοδοξίες σου μπορούν να μας βοηθήσουν, μην διστάσεις να στείλεις το βιογραφικό σου career@clickgate.net ή να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 22 00 78 34

Η ανάγκη για καινούρια άτομα στην ομάδα μας συνεχώς μεγαλώνει!

Aποστολή Βιογραφικού

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το emai σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας

Το βιογραφικό σας

Το μήνυμά σας

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.