ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ανακατασκευή ιστοσελίδας

https://clickgate.net/wp-content/uploads/2022/03/reconstruction.png

Η ιστοσελίδα σου είναι η εικόνα της επιχείρησής σου στο internet. Όσο άρτια και καλοσχεδιασμένη και να ήταν όταν κατασκευάστηκε, σίγουρα με την πάροδο των χρόνων χρειάζεται ανανέωση ή μια συνολική αναβάθμιση.

Οι υποψήφιοι πελάτες σου πρέπει να μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα και να βρουν γρήγορα αυτό που ψάχνουν. Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη του διαδικτύου και της τεχνολογίας, έχει κάνει τους χρήστες πολύ απαιτητικούς, τα πρότυπα τους και οι απαιτήσεις τους από μία ιστοσελίδα έχουν αυξηθεί σημαντικά, και όταν δεν ικανοποιούνται από αυτήν την ιστοσελίδα, απλώς την εγκαταλείπουν και δεν την επισκέπτονται ξανά.

 • Η ιστοσελίδα σου προσαρμόζεται σωστά σε κινητά και tablet;
 • Μπορείς να προσθέσεις νέο περιεχόμενο μόνος σου;
 • Θεωρείς την ιστοσελίδα σου μοντέρνα και λειτουργική;
 • Έχει εύκολη δομή και γρήγορο σύστημα πλοήγησης;
 • Είναι βελτιστοποιημένη σωστά στις μηχανές αναζήτησης;
 • Μπορείς να πουλήσεις υπηρεσίες και προϊόντα από αυτήν;
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

Είσαι ένα βήμα μακριά από την νέα ιστοσελίδα σου

Αν η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι αρνητική τότε είναι βέβαιο πως θα πρέπει να προχωρήσεις άμεσα με την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σου.

Η ιδέα για την ανακατασκευής της ιστοσελίδας σου δεν πρέπει να σε φοβίζει. Δεν θα χρειαστεί να διαθέσεις επιπλέον χρόνο αφού η ομάδα μας θα αναλάβει τον νέο σχεδιασμό και την πλήρη προσαρμογή του περιεχομένου.

Επίσης, αν η αισθητική της υπάρχουσας ιστοσελίδας σου αρέσει τότε θα φροντίζουμε κατά την ανακατασκευή της να διατηρήσουμε την αισθητική και την φιλοσοφία της, προσθέτοντας μια φρέσκια και μοντέρνα αίσθηση.

Άρτια προσαρμογή σε κινητά και tablet
Μοντέρνος και ελκυστικός σχεδιασμός
Δυναμική διαχείριση περιεχομένου από εσένα
Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση των χρηστών
Υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης
Δυνατότητα λειτουργίας online αγορών (eshop)
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησης σου.

  bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

  Σχεδιάζοντας τη δική
  σου ιστοσελίδα

  Στη CLICKGATE LTD αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη της ιστοσελίδας σου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα. Μπορείς να επιλέξεις το στήσιμο και την δομή της ιστοσελίδας σου ανάμεσα από χιλιάδες πρωτότυπα και μοναδικά δείγματα. Με την ολοκλήρωση σου παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση και δωρεάν υποστήριξη για ένα έτος. Επίσης, σου παρέχουμε προσωπικό σύμβουλο σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
  GET IN TOUCH
  Ακολούθησε μας στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα.
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
  Φροντίζουμε η επιχείρηση σου να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά με εξελιγμένες λύσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας, ανακατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος- eshop, google ads και social media marketing.
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
  GET IN TOUCH
  Call Now Button